Igrai Igri » Забавни Игри » Хвърляй Неща
8.9 / 10 - 595

Хвърляй Неща

Пробвайте една от по-популярните ни игри. В игрите с хвърляне на неща става въпрос за точно това, за което си мислите. Може да печелите точки като хвърляте различни видове неща. И под различни неща имаме предвид всякакви: пирати, пингвини, колички за пазаруване и дори бившия президент на САЩ Джордж Буш!

Няма нужда да сте ядосано пернато създание (като птица!), за да се насладите на колекцията ни от флаш игри а засилване на обекти. Имаме по нещо за всеки в тази категория. Независимо дали сте стратегически играч или обичате повече екшън и приключения, смятаме, че ще харесате този тип игри, тъй като те съчетават по малко от двете. Ако имате малко време за убиване и искате да се позабавлявате, трябва да пробвате една от игрите в тази категория.
Можете да започнете с Научи се да Летиш, която е за един пингвин. Трябва да го поведете надолу по хълма, след това обратно нагоре с добра скорост, положение на тялото, издръжливост и разстояние. Всички тези параметри ви дават точки. Колко далеч можете да накарате пингвина да полети? Можете да запишете името си в класацията с най-добри резултати, ако се справяте много добре. С малко практика ще разберете как да накарате пингвина да отиде възможно най-далеч. Ако не си падате по студовете, можете да опитате с Shopping Cart Hero. В нея трябва да скочите в пазарска количка и да се пуснете надолу по склона, така че със засилване да стигнете възможно най-далеч. Тази игра е страшно забавна и си струва най-малкото, за да се посмеете. Друга добра игра за засилване на обекти, която ние харесваме, е Bamboo Shots. Която и да изберете, ще летите във въздуха часове наред.