Igrai Igri » Забавни Игри » Чисто Лице
7.5 / 10 - 4954

Чисто Лице

Кой не обича чисто лице? Ако самият ти нямаш акне може да опиташ това умение точно тук. Ако имаш акне може да откриеш как да спукаш пъпките без да нараняваш лицето си.

Почистването на лицето и грижите то да изглежда добре са много важни в съвременния свят. Нашите флаш игри "Чисто лице" могат да го потвърдят докато в същото време се забалявате. Тези игри не са предназначени за всеки, но ние Ви препоръчваме да ги опитате поне веднъж и да видите за какво става въпрос. Въпреки, че те не са за всеки геймър, ние смятаме, че в тези забавни игри ще откриете и малко хумор.
В Акне Изчезни, трябва да използвате мишката за да местите курсора по червените пъпки по лицето и шията. Да, звучи брутално и е малко странно, но не искате ли да знаете колко пъпки можете да почистите за определено време? Сега можете да го разберете, без да се налага да увреждате лицето си! Това не е единствената флаш игра "Чисто лице", която предлагаме. Другата наша най-добра игра, засягаща хигиената е Оскуби ми Мустака. В тази обикновена и забавна игра Вие ще използвате пинцети за да скубеше мустаци. Играта всъщност е много по-забавна, отколкото звучи като такава. Ако имате няколко минути, ние Ви препоръчваме да я пробвате. Ако пък ли не, изграйте някоя от другите наши безплатни игри онлайн "Чисто лице".