Igrai Igri » Забавни Игри » Забавни Лица
8.6 / 10 - 5138

Забавни Лица

Създайте най-смешното лице с тези страхотни мини игри. Нарисувайте крив нос или големи очи на Брад Пит. Може да прекарате часове в създаването на най-страхотните и забавни лица, които след това да покажете на приятелите си!

Имате нужда да се посмеете? Нашите флаш игри със смешни гримаси ще ви забавляват и ще ви карат да се усмихвате. Въпреки че тези прости игри са много подходящи за по-малки деца, те могат да се сторят забавни и на по-големите. Без значение на каква възраст сте, някои от побърканите гримаси, които ще видите, ще ви дойдат твърде много. Предизвикваме ви да се опитате да сдържите смеха си, докато играете някоя игра в тази категория.
Ако сте начинаещи, трябва наистина да пробвате Животни в Града, която ви предлага приятен въпросник за настроението ви. След като свършите с нея, можете да изберете забавно животно от ферма, което да обясни как е върви денят ви. Хубавото е, че можете да се връщате ден след ден, за да видите дали сте същото животно и дали сте се променили изобщо. Тъй като е безплатно, няма нужда да харчите пари, за да се връщате всеки ден. Две от най-добрите флаш игри със смешни физиономии са Избери Моят Нос и Облечи Зеленчуковата Глава. Двете се различават до известна степен, така че ви препоръчваме да пробвате и двете, за да видите коя ви допада повече. Която и да изберете, смятаме, че нашата колекция с игри ще ви накара да се усмихвате докато гледате всички забавни комбинации от физиономии, които могат да ви дойдат наум по време на игра.