Igrai Igri » Забавни Игри » Камък Ножица хартия
8.1 / 10 - 3871

Камък Ножица хартия

В много култури тази игра е станала традиционна. По същия начин е и в световната гейминг култура. Провери нашите върховна селекция на игри "камък, ножица, хартия"!

Ако ви се играе онлайн Flash Rock-Paper-Scissors (камък-хартия-ножици), имаме необходимото. Разгледайте предложенията ни, включващи игри, които наподобяват класическите RPS игри. Имате ли уменията да стигнете до края на тези игри? Сега е моментът да разберете. За нещо по-ефектно, опитайте тази версия на Камък Ножица Хартия. В основата на играта е камък/хартия/ножици, но с добавката, че опонентът трябва да играе руска рулетка, ако загуби. Играта има елемент на насилие от анимацията, но то е интересна добавка към класиката.

Друго популярно заглавие е Камък Ножица Хартия 2. Тази не е толкова ожесточена. Играете срещу компютъра и трябва да видите общо колко пъти можете да спечелите. Ако се справите добре, бихте могли да получите висок резултат. Важно е да запомните основните правила: Ножиците побеждават хартията, хартията побеждава камъка, а камъкът побеждава ножиците. За разлика от Big Bang Theory (Теорията за Големия взрив), тук няма Spock ход, който да приложите. Въпреки това, Flash игрите с камък-ножица-хартия са забавни.